Bestanddele:
- 10 koppies nutty wheat
- 1 koppie bruinsuiker
- 4 teelepels koeksoda
- 1 eetlepel sout
- 750 g margarien
- 3½ koppies karringmelk
- 2 koppies koue water
Metode:
Voorverhit die oond tot 200°C en smeer 2 broodpanne (2 broodpanne as dit groot genoeg is – 34 cm by lengte, 12cm in breedte, en 11cm in diepte).
Meng die droeë bestanddele saam.
Vryf die margarien in.
Meng die karringmelk en water by – die beslag behoort baie slap te wees. Gooi dit by droeë bestanddele.
Skep in broodpanne en bak vir 1 uur.
Laat die baksel oornag afkoel en sny in beskuite. Pak die snye op ‘n oondpan en droog uit teen 90°C tot dit droog is (6-7 ure om droog te word).